Design uden navn.png

Vores talenter

Vores Talenter

Vores talenter er mange, men det største må være at drømme. Drømme om at give Danmark den bedste taco. Vi har derfor de seneste mange måneder perfektioneret kødet, som skal fylde tomrummet i din taco, quesabirria m.m. 
Rejsen har været lang, men det hele værd. 
Vi glæder os til at se jer!

Taco Birria

Hvis ikke du har været heldig at smage en birria taco, så har du heldet med dig. Vi serverer nemlig vores tacos med opskriften fra en mexicansk mormor, der har serveret tacos i 47 år. Hvad betyder det? Det betyder i al sin enkelhed, at du kun får vores birria taco i Jalisco, Mexico og hos Mexihagen. Mere autentisk bliver det simpelthen ikke.

srdd94g13m18ymau920210623231348.jpeg
Guacomole.jpg

Guaca 
by mexihagen

Hvem elsker ikke en god guacamole? Det kan vi vidst blive enige om, at alle gør. Men hvad nu hvis vi kan sige, at den bedste guacamole findes hos Mexihagen? Hemmelige ingredienser, og alt hvad en normal guacamole indeholder, får du hos Mexihagen. Smagene skuffer aldrig - kun, når du løber tør.. Vi har heldigvis altid mere, og hvis vi løber tør, vil vi lave en frisk batch kun til dig!

QuesaBirria

Hvad der normalt ville kaldes quesadilla, har vi valgt at kalde quasabirria. Dette fordi vores kød, som ender i din quasadilla, kommer fra vores Consomé gryderet, som hedder Birria. Vores quasabirria er spækfyldt med smag, både fra kødet, men også den smeltede ost - der i øvrigt aldrig bliver sparret på! En smagsoplevelse, der vil være ærgelig at gå glip af, når du svinger næsen forbi. Fik vi sagt, at der altid følger guacamole med til herligheden? 

Consomme.jpg
s1n1vmrxa6zleqvv220210623231348.jpeg

Consomé

de birria

Hvordan kan man bedst beskrive vores consomé de birria? Smagfuld, kraftig, fedtet på den gode måde og intens. En oplevelse ud over det sædvanlige, når du får en mundfuld af vores fuldstændig mørbanket oksekød, sammen med hvidløgsrisene - Det er noget, du bør prøve.